Asbesti.info – jo viisi vuotta asbestitietoutta

5.9.2021

KT Kuntotutkimus Oy:n ylläpitämä verkkosivusto Asbesti.info täyttää pian viisi vuotta. Sivuston tavoitteena on jakaa ajankohtaista tietoa asbestista sekä yksityisille ihmisille että rakennusalalla toimiville.

Asbestille altistutaan yhä tänäkin päivänä. Asbestiplakkitauti on vielä 2010-luvulla 4. yleisin ammattitauti. Omatoimisista remontoijista ei ole tilastoa.

Asbesti.infossa on havainnollistettu kuvien avulla, missä materiaaleissa asbestia voi esiintyä. Lisäksi kuvissa esitetään myös raskasmetallien, PAH- sekä PCB-yhdisteiden mahdollinen esiintyminen.

”Sivuston tavoitteena on olla ennen kaikkea luotettava kanava, jossa kerrotaan selkeästi haitta-aineista ja niiden esiintymisestä kiinteistöistä. Sellaista sivustoa ei viisi vuotta sitten vielä ollut”, sivuston perustanut KT Kuntotutkimus Oy:n toimitusjohtaja Petri Rajaniemi kertoo.

Vaikka sivustoa ei ole kovin aktiivisesti mainostettu, siellä on ollut vuosien aikana paljon kävijöitä, yhteensä jopa 40 000.

Tärkeää sivustolla ovat myös ajankohtaiset blogi-tekstit, jotka laaditaan huolella ja siten, että ne kiinnostaisivat mahdollisimman laajaa lukijakuntaa.

”Sivuilla ovat käyneet niin rakennusalan ammattilaiset etsimässä asiantuntijatietoa kuin tavalliset ihmiset, jotka ovat saneeraamassa kotiaan.”

Uusin artikkeli asbesti-infossa. Sama artikkeli julkaistaan nyt myös yrityksen verkkosivuilla.

Omatoimiremontoija, älä hio, vaan pese ja maalaa päälle! (asbesti.info)

YHTEYSTIEDOT

KT Kuntotutkimus Oy
Ruosilantie 14 A
HELSINKI
puh. 010 274 0810
info(at)kuntotutkimus.com

Suomen vahvimmat Kuntotutkimus Oy AA

KT Kuntotutkimus Oy © 2024